søndag den 26. september 2010

Inspiration

Så er der mindre end 2 uger tilbage til den store dag. Og den bliver større hele tiden. Vi har passeret 20 bookinger nu, men jeg synes nu stadig, der er stadig langt til de 50 der er årets målsætning.
Vi fik rigtig god omtale af Nordjyske, der sendte vores pressemeddelelse i ikke mindre end 3 aviser og hvis du ikke fik det set, kan du stadig nå at se det her:

http://www.nordjyskeugeaviser.dk/VisArtikle/tabid/53/Default.aspx?AID=60136534
 
Og det ser også ud til at have båret frugt, men jeg tænker at nogen måske holder sig tilbage fordi det er langt at køre/gå/cykle/tage bussen for en halv times massage, men så kunne det måske være en ide at tage en ven(inde) eller flere med. Jeg blev i dag gjort opmærksom på den her blog:

http://missbananabutterhair.blogspot.com/2010/09/mere-af-det-lyserde.html

Det er sandt at det er min søster blog, men det er ikke nødvendigvis en skidt ting. Hun var trods alt med sidste år også så hun ved hvad det drejer sig om (sikkert også derfor hun var blandt de første til at booke en tid til i år ;)

Så tag et kig og se om det ikke var noget der kunne inspirere dig og ven(n/ind)erne.. og skynd dig så at booke en tid ;)

Og når du har klikket på de første to links så er her det 3. link jeg håber du trykker på.

http://helpinghandsdk.wordpress.com/booking/

Mvh. Christian W. Jensen
Helping-hands.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar