torsdag den 3. februar 2011

POWERED BY GECKO.DK

Som jeg skrev i mit sidste indlæg så var der en gruppe studerende på Aalborg Uni, der arbejdede på at gøre Helping-hands.dk til en paraplyorganisation så andre kan bidrage til deres foretrukne velgørenhed ved at gøre det de er bedst til..

Men sådan et foretagende kan være ret tidskrævende og især hvis det er noget hvor gæsterne skal booke tid, så kunne man frygte at man vil bruge al sin tid på at styre kalenderen. Frygt ej. Efter sidste års succes, skrev jeg til Gecko Booking og spurgte: Hvad så nu? Og efter et par emails blev det slået fast at Gecko booking forsat gerne vil være sponsor for Helping-hands.dk.


Det betyder for det første at til dette års Lyserød Lørdag arrangement vil man igen skulle bestille tid via Gecko Booking, men det betyder også at hvis der sidder nogen derude, der har et talent og et formål så de nu også muligheden for at få et bookingsystem stillet til rådighed uden beregning, hvilket i sidste ende betyder flere penge går videre til der hvor de gør gavn. Har du en ide så kan du kontakte mig på christian@helping-hands.dk.

Det var alt for nu. Videre i dagens tekst...

Christian
Helping-hands.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar