mandag den 22. august 2011

How to - Bestille en tid


Dette indlæg er opdateret den 7. september efter at Helping-hands.dk udvidede med et arrangement i Odense.
 



1. Da jeg slettede hele kundekartoteket efter sidste års arrangement, er det nødvendigt for dig at oprette dig som ny bruger. Dette gælder også hvis du deltog sidste år. 


 2. I Popupvinduet skal du vælg enten "Helping-hands.dk Aalborg" eller "Helping-hands.dk Odense" alt efter hvor du ønsker at få massage. Tryk herefter på "Bestil kode".



3. Indtast navn, mobilnummer og emailadresse.

Som noget nyt har jeg også tilføjet muligheden for at modtage et nyhedsbrev. Hvis du krydser "Ja, tak" i dette felt, vil dine oplysninger ikke bliver slettet sammen med resten og du vil blive kontaktet i starten af september næste år, med en påmindelse om det kommende arrangement. Ønsker du løbende informationer, bliver du nød til at vende tilbage til bloggen.

 Når du har udfyldt felterne skal du trykke på "Bestil kode". Luk herefter vinduet og åbn den mailadresse du har angivet.




4. Indtast email og den kode du lige har modtaget pr. mail. 
 5. Vælg massage og hvis du ved hvem du vil have massage af, kan du vælge et navn i rullemenuen hvor stjernen er.

Det er ikke nødvendigt at indtaste noget under "Dine oplysninger".

 

6. Vælg en dato er meget let da det kun er lørdag d. 8. oktober der er åbent for tidsbestilling. Tryk på tallet for at forsætte.
 7. På dette skærmbillede kan du vælge din tid. Hvis ikke du har specificeret hvilken massør du vil bruge får du her en liste over alle ledige tider. Du kan scrolle ned til du finder en der har en tid der passer dig.
8. Til sidst skal du huske at bekræfte din booking. Når du har trykket på den får du en bekræftelse på email.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar